رسانه ویدیویی فابریکا

فابریکا را بشناسید

ما به روش هزاران ساله روغن حیوانی کرمانشاهی را تولید میکنیم، نه با چربی و خامه شیر، نه با افزودن روغن های صنعتی دیگر و نه با افزودن دنبه آب شده، بلکه به روش تخمیری و تبدیل شیر به ماست و سپس دوغ و پس از آن کره و در نهایت تبدیل کره سنتی به روغن و استراحت آن روغن به مدت حداقل شش ماه در پوست گوسفند دباغی شده (هیزه/ خیک).

ما همان صبحانه پهلوانان قدیم کرمانشاهی را اینبار در غالب بسته بندی مناسب به مصرف‌کنندگان ارائه میدهیم و نیز همان روغن های سالم قدیمی با همان عطر و طعم معروف را به دست مخاطبان می‌رسانیم. ما ماشین آلات پیشرفته یا فناوری روز دنیا را بکار نگرفته ایم! بلکه با سازماندهی بانوان خبره محلی در روستاهای استانمان، با راه اندازی بزرگترین مرکز نگهداری هیزه روغن حیوانی جهان در کرمانشاه، و با دسترسی به منابع بکر مواد غذایی در کوهستانهای زاگرس، تعریف تازه ای از محصولات صبحانه که مهمترین وعده غذایی هر خانواده ایست را ارائه داده ایم.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *